Partnere

PARTNERE

 

På denne side har vi samlet alle de samarbejdspartnere som sørger for, at Azit Esport har alle muligheder for at fokusere på spillet og på at blive det bedst mulige hold. Alle partnerne på denne side er med til at drive Azit Esport og sørger for at vi eksisterer. Azit Esport er VORES alle sammens hold og spillere og stab er taknemmelige for den støtte i giver.

 

Ønsker du at finde ud af hvordan du kan blive en af vores fantastiske samarbejdspartnere, så kontakt vores kommerciel manager Daniel Thylkjær på daniel@azit-esport.com til en snak om hvordan vi kan få et godt partnerskab i fremtiden.

Tøjpartner

 

NS System

 

 

NS System er Danmarks største producent af tryk til tøj. NS System kan producere tryk til alle tænkelige opgaver lige fra spillertøj til en paraply. Vi bruger altid NS System til vores tøjpakker til vores spillere.

Tøjpartner

 

Sportyfied - In every game

 

 

Sportyfied er en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i at levere sportstøj til både professionelle og amatør atleter i Danmark. Sportyfied har landets nemmeste webshop at arbejde med design i, så tjek dem ud og få lavet dit nye sportstøj i dag.

Tøjpartner

 

Carl Ras værktøj og beslag

 

 

Carl Ras er en grossist i den dansk byggebranche som sælger værktøj og beslag til professionelle håndværkere. Carl Ras har 17 butikker fordelt over hele landet, som altid står klar til at hjælpe dig med din byggeopgave.

AZIT ESPORT

Esport organisation

 

Azit Esport

Cvr: 35938206

EVENTS

 


  • ESEA Open

© Copyright. All Rights Reserved.

GET IN TOUCH

 


Email: info@azit-esport.com


SITEMAP

 

Teams

Om os

Kontakt