Om os

Azit Esport vil være samarbejdende, professionelle og nysgerrige i alt vi gør

 

Azit Esport har ambitionen om at blive en velkendt organisation på den danske esports scene. I fremtiden vil vi have en variation af hold gennem forskellige spil og platforme. Vores mål er at udvikle nye spillere ved at give dem nogle konsoliderede hold og udvikle deres individuelle færdigheder, hvilket vil give dem fantastiske færdigheder til deres fremtid i Esport.

Hvem er vi

 


Azit Esport er en dansk esport organisation med hovedsæde i Aarhus, men ellers er landsdækkende. Vi har to afdelinger i organisationen, en elite og en amatør del.

Vores amatør afdeling er for dem som gerne vil være en del af et fællesskab og spille med et fast team, men ikke har målsætningen om at spille på eliteniveau. Her er der fri tilmelding for alle og vi vil løbende oprette hold når der er behov for det.

Vores eliteafdeling er for dem som gerne vil blive rigtig gode. Holdene her spiller for at blive blandt eliten i det semiprofessionelle Danmark og derfor hverver vi også kun talentfulde spillere som har store ambitioner. Vores eliteafdeling er en lukket afdeling hvor man vil blive tilbudt en plads såfremt der er plads og man har evnerne. Alle kan ansøge om en plads i vores eliteafdeling, men kan ikke være sikre på at blive optaget.


For at Azit Esport skal fungere og udvikle sig som organisation, skal der være nogle støttende kræfter bagved. Nedenfor kan du se, hvilke personer vi har i holdet bag vores hold, og hvilke opgaver de har. Har du brug for at komme i kontakt med os, så tag fat i os, vi er altid klar til at hjælpe.

Kevin Rasmussen

 

Grundlægger, Teknisk manager, Manager for Rainbow Six Team

 

Daniel Thylkjær

 

Grundlægger, Kommerciel manager, Manager for CSGO

Vores historie

 


Azit Esport blev grundlagt i november 2017 af Kevin Rasmussen og Daniel Thylkjær. Siden da har vi haft en variation af hold i forskellige spil. I foråret og sommeren 2018 tog vi lidt tid til at genoverveje og genopbygge organisationen for fremtiden. Vi startede med et CSGO-team, og i januar 2019 fandt vi et godt lineup. I januar 2019 begyndte vi også at undersøge mulighederne for at skabe et Rainbow Six Siege-hold, som vil være en af de store nyheder for foråret 2019. I foråret 2019 har vi valgt at dele organisationen op i to dele, en amatør og en elite del. Det har vi gjort fordi vi gerne vil tilbyde alle der har lyst til at være en del af et hold netop det, et hold. Vi vil gøre som foreningerne rundt om i landet og invitere alle dem ind som har lyst til at være en del af et fælleskab også selvom ambitionen "bare" er at have det sjovt og ikke at man vil være den næste internationale superstjerne.AZIT ESPORT

Esport organisation

 

Azit Esport

Cvr: 35938206

EVENTS

 


  • ESEA Open

© Copyright. All Rights Reserved.

GET IN TOUCH

 


Email: info@azit-esport.com


SITEMAP

 

Teams

Om os

Kontakt